Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 1244 visningar

Trailskor

1975 • Skokloster
#1
27 mars 2019 - 12:24
Gilla 
Jag springer mest på skogsstigar och ibland grusvägar med min hund. Jag har haft ett uppehåll, fått barn, och fick i samband med det hälsporre. Nu har jag skaffat inlägg och är redo för att köra ordentligt igen. Vill ha trailskor gärna med lite dämpning men ändå att man fortfarande kan få lite känsla, inte nolldrop pga hälsenorna. Jag har långa ganska smala fötter men jag behöver ha en egen sula i så de får ändå inte vara för smala. Har nu ett par Saucony Peregrine men tycker inte jag får någon känsla för underlaget alls i dom :-/ Gillar annars Saucony. Har även haft Icebug och Inov8 men det var innan barnen och den här extrasulan jag måste ha i skon, så har ingen koll på modeller där längre.
Nea
1977 • Västerås
#2
27 mars 2019 - 18:09
Gilla 
Hoka one one är ju trailer skor och haft själv hälsporre så kan jag tänka mig att dem är sköna för stöttar :) lätta och super sköna också men inlägg som för hela foten kanske går men gör fot gymnastik och rulla tennis boll under foten efter och tejpa foten med kinotejp jätte skönt (finns på Youtube hur man gör). Jag har breda fötter :)
Nea
1977 • Västerås
#3
27 mars 2019 - 18:15
Gilla 
Glömde skriva finns Silicon inlägg för bara häll det gör ju att det höjs mer upp i skon för hällen då blir det ju inte en nolldrop fast det är en sko med nolldrop. Den hade jag på jobbet och på mitt jobb gick jag 10 km typ totalt under ett pass fungerade det också som ett alternativt. (jag hade hällsporre i båda fötterna).
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.