Löpning Kläder, Skor & Prylar 5 inlägg 4883 visningar

Nytt Garmin pulsband?

Lasse-hatten
Eslöv
#1
5 juni 2017 - 11:30
Gilla 
Jag fick ett nytt pulsband från Garmin i vintras eftersom det gamla slutat fungera. Nu har jag slarvat bort det och letar efter ett nytt. Det jag fick var mjukt och helsvart, de jag kan hitta på nätet är mjuka och grå/grårandiga. Någon som vet om det är någon skillnad på dem?
Lasse-hatten
Eslöv
#2
6 juni 2017 - 08:59
Gilla 
Ingen?
Acke5
1959 • Göteborg
#4
6 juni 2017 - 10:18
Gilla 
Utifrån expertisens (här på Jogg) uppfattning så är det ett utmärkt tillfälle att köpa ett Polar-band istället.

Lär vara överlägset Garmins eget ;)
Lasse-hatten
Eslöv
#5
6 juni 2017 - 11:35
Gilla 
#3
Tack! Det är länk 2 som är intressant, det är den grårandiga i min ursprungliga fråga. 1 är för gammal och hård, 3 och 4 är för avancerade för min klocka.
Den översta på bilden (om den kommer med...) liknar den jag hade, och https://www.teamsportiaonline.se/garmin-premium-pulsband-med-mjuk-rem/product/101 är den grå.
Den svarta verkar inte gå att få tag på, den är kanske också gammal, så frågan är: är det någon skillnad på de grå varianterna?

#4
Det har jag också läst, men tyvärr satt sändaren på bandet när jag glömde det någonstans, så det måste bli Garmins egna. Även om man kanske kan köpa sändaren separat, så måste jag då köpa två saker från kanske två olika håll, och då blir valmöjligheterna ännu fler. Det är svårt nog som det är :-).

Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.