Köpa cykel och tillbehör på nätet.

Jag har köpt min senaste cykel på nätet, inga konstigheter. Allt gick smidigt och jag fick vad jag betalade för. Det är väldigt skönt att sitta hemma, klicka lite och sedan få en alldeles ny fin skinande leksak hem till dörren. Lite förenklat kanske men ni förstår nog vad jag menar. :-)

Jag har dock aldrig köpt varken cykel eller tillbehör från svenska sajter. De är ofta dyrare än utländska och har ett relativt smalt utbud. Därför blev jag väldigt nyfiken då jag fick möjlighet att skriva ett sponsrat inlägg om en ny cykelshop för er som lanseras i Sverige i nästa vecka.

Jag har varit inne och tittat på deras tyska motsvarighet och jag måste säga att jag är optimistisk när det kommer till deras svenska sajt, om den motsvarar den tyska. Där finns de flesta produkter som jag kan tänka mig att man behöver som cykelutövare för både mtb och landsväg.

En ny FELT vore något det.

En 2012 års FELT B12 kostar t.ex.1849 EUR på rean, vilket definitivt är prisvärt och min sambo som verkligen har ett stort behov av att köpa en TT-cykel har varit inne och tittat ett antal gånger. Synd bara att just den FELT:en inte fanns i hans storlek, då hade det nog blivit en.

Själv måste jag erkänna att jag också börjar sukta efter en tempocykel. Jag vet att jag redan har en cykel som är fullvärdig att klara en Ironman, men tänk vad härligt det skulle vara med en tempohoj. Don efter sport.. eller hur var det? ;-)

Jag hoppas att den här nya sidan kan hålla konkurrenskraftiga priser, då kanske det blir en cykel för mig med. Det skadar ju inte att drömma…

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.