Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!
PIGGELINA.SE

Spotify-listan

Det är tiden på året när Spotify sammanfattar vad man lyssnat på under året och det automatiskt blir det stora samtalsämnet överallt. Jag som nästan bara lyssnar på spotify när jag letar spinninglåtar och när jag håller yogaklasser på gymmet har precis som vanligt en högst schitzofren spellista. Yogish plingplong blandat med taktfast dunkadunka som inte alltid är speciellt lyssningsvänligt utan för spinningssalen…

spinning

Idag har jag börjat arbetet med nästa års lista. Det är nämligen dags för ett nytt spinningpass med allt vad det innebär. T ex:

-Spinningcykeln åker in från garaget och blir en möbel bland alla andra. Eftersom det tar flera veckor innan jag är nöjd med passet blir den kvar länge. Och mest används den för att hänga upp blöta handdukar på.
-Jag syns sittande vid mitt skrivbord snurrandes på armarna för att känna takten.
-Fredriks hemmakontor som ligger 50 cm från min musikverkstad förvandlas till party extra allt. Jag tror det är därför han har marknadens mest välisolerade hörlurar….
– När det är dags att testköra passet riskerar jag att hamna i Teamsmöte med Fredriks kollegor eftersom cykeln är parkerad precis bakom hans stol. Men vad fasen, det måste vara en roligare bakgrund än de där vita fejkbakgrunderna med en grön krukväxt!

I morgon är det dags för kontorsjobbet igen. Då kommer Fredrik med all sannolikhet gnälla på att jag pratar för högt med mina kollegor. Det är tydligen värre än spinningmusik…

Inlägget Spotify-listan dök först upp på Piggelina.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.