Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!
PIGGELINA.SE

Delad lur är dubbel öronvax

Jag ska springa Runacademys andra ljudfilspass, och upplägget är en blandning av styrka och löpning i backe. Det har hunnit bli mörkt och för att komma över tröskeln lurar jag med mig Fredrik på äventyret. Han får låna en hörlur. Delad hörlur är minst dubbla glädjen! Och möjligen lite extra öronvax men det får det vara värt för att slippa hoppa upphopp i ensamhet.

Jag kan inte låta bli att tänka på hur konstigt allt måste se ut. Två personer som står och gör spänsthopp. Plötsligt utan yttre signal börjar båda springa som galningar uppför en backe. Utan att ens titta på varandra stannar de i samma sekund och fortsätter sin styrkeövning. Igen, utan yttre tecken, börjar de exakt samtidigt småjogga nerför backen för att lite senare helt synkat börja en sprillans ny övning. Utan att någon har sagt något.

Helt synkat gäller bara tidpunkten. Inte utförandet. Att hoppa jämfota och vinkla upp foten/tårna är lite för mycket aerobics för Fredrik som plötsligt står och studsar på hälarna. Tvärstopp varje gång. Men i övrigt löper det på fint. Han springer ifrån mig i backen såklart. Men kanske inte fullt lika mycket som jag trott. Alltid nått.

Nu sätter jag mig under filten och väntar på träningsvärk. Ni som mot förmodan gick er ålder i trappan igår kanske också fick träningsvärk. Annars kan ni sätta er i jägarvila. 2 x 2 minuter. Det hade varit bakom den andra luckan på min julkalender. Om jag hade haft någon…

 

Inlägget Delad lur är dubbel öronvax dök först upp på Piggelina.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.