PIGGELINA.SE

Lämna inga luckor!

Det var länge sedan jag cyklade. Vädret, mörkret och löpningen kom emellan. Det blev en lucka i cykelkalendern. Man borde inte låta sånt ske…

För allt som man gjorde i förra veckan kan man göra idag. Den tröskeln är liksom liten. Ju längre sedan man gjorde en viss sak, ju högre växer sig tröskeln. Idag var den jättehög. Vi snackar Mount Everest kind of hög.

Jag vet inte vilka kläder som passar i sju grader och blåst. För senast jag cyklade var det 17 och sol.  Och när jag väl kommit fram till vilka kläder jag ska ha, så har jag ingen aning om var jag ska hitta dem. De kläder du använde i förra veckan är sällan långt bort. Men ju längre sedan det var, ju djupare ner i lådorna får du leta. Det är sen gammalt.

Jag vet inte heller hur länge det är ljust för det har gått veckor och en tidsomställning sedan sist. När behöver jag senast ut för att hinna hem?

Allt blir bara jobbigt när man gör så här. Jag tänker att om man aldrig slutar så behöver man aldrig börja om. Då vet man alltid vad som gäller och var sakerna är. Mycket enklare så ju.
Vi ses igen cykeln. Snart!

Inlägget Lämna inga luckor! dök först upp på Piggelina.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.