PIGGELINA.SE

Rapport från foten

Alltså jag fattar väl att ni struntar i min fot, men alltså jag har sprungit igen!

Jag har för mycket kläder på mig in case of nödpromenad. Tänker att jag inte vill frysa ifall foten inte bär och jag måste gå. Därför blir jag svettig som ett skållat troll redan efter 500 meter. Å andra sidan är det just då jag måste stanna första gången. Foten går ut i strejk.

Stannar vid första bästa lyktstolpe. Snurrar rundor på fotleden, stetchar och töjer och plötsligt funkar den igen. Redo för omstart.

Det flyter. Om det inte vore för att jag är på väg i riktning FRÅN låg- och mellanstadieskolan strax innan åtta på morgonen. Alla under 12 är på väg åt andra hållet. Och de såg INTE på Televinken när de var små…

Jag gick ut med en stukad fot på återhämtning men är bara en hårsmån från att komma hem med brutna ben, övercyklade tår, lätt hjärnskakning och ett par sprickor i revbenen. Det är livsfarligt att springa på skolvägen i rusningstrafik.

Men. Jag klarar mig. Foten överlever också. Och i morgon ska den få vandra mitt i veckan. Vi tyckte vi var värda lite semester, tält och spa bara så där. Var det tokigt tänkt?

Inlägget Rapport från foten dök först upp på Piggelina.

2 kommentarer till inlägget

Annika
1979 • Gävle
#1
6 oktober 2020 - 19:05
Underbart! Heja foten!
Fredrik Mindelsohn
1971 • Floda
#2
6 oktober 2020 - 21:47
Gött!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.