PIGGELINA.SE

Hos fotografen

Fredrik är min förstefotograf till bloggen och instagram. Det är han som får stå ut med att stanna mitt i löprundan för att fotografera. Som får riskera sitt liv med bara en hand på styret i kastvindar från sidan. Det är han som få se maten kallna för fota mig i människokläder när de för en gångs skull är på.

Men han är ingen riktig fotograf. Han ser inte om jag har en fluga i pannan, knäppt skjortan snett eller har olja på benet. Idag var jag hos the real thing…

Photo shoot på jobbet med föregående tillpiffning hos sminkös. Fint ska det vara. Men själva fotograferingen alltså, så kul.

Tyngden på ena benet, höften åt ena hållet, axeln åt det andra och luta fram. Med blicken snett nordväst utan att se ut som man håller på att göra i byxan. Pilla in flärpen på klockan och släta ut en rynka på tröjan, luta bak och tyngden fram. Samtidigt.

Att vara modell kräver fasen högskoleutbildning. Men jag tror resultatet blev grymt. Och har ni tur får ni en gång se mig i något annat än svettiga tights. Dessutom har jag fått lite tips till min hobbyfotograf. Nästa gång kommer ni inte se någon flärp på klockan…

Har du flest bilder på dig själv i människokläder eller träningskläder?

Inlägget Hos fotografen dök först upp på Piggelina.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.