Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!

Hemsida -> Puls.se -> Funbeat.se -> Jogg.se

I tidernas begynnelse hade jag en hemsida där jag loggade min träning men den sidan försvann ut i cyberspace så då började jag logga på puls.se i stället. Sedan gick den sidan i graven efter att ha varit i koma i några år och under den tiden hann jag börja registrera träning på funbeat.se i stället. Tyvärr försvann även den sidan, så nu är jag här. Hoppas innerligt att den här sidan kommer finnas kvar länge för jag är väldigt less på att förlora all träningsdata gång på gång på gång.

Hur som helst, idag har jag roat mig med att registrera pass fr.o.m. april det här året. Att det blev just april beror på att det var då jag började om senast efter att ha haft några månaders uppehåll pga en bristning i en vadmuskel. Jag hade alltså även ett träningsliv före april det här året men jag tänker inte ens försöka ge mig på att knappa in träningspass från 20 år tillbaka i tiden utan vi får helt enkelt nöja oss med att se träningspass fr.o.m. april.

En kommentar till träningsdagboken. Jag brukar logga alla konditionskrävande träningspass (löpning, crosstrainer, cykling) men brukar sällan registrera promenader eller styrketräning. Funderar dock på att börja bokföra även styrketräningspassen för jag tror det kan ge viktiga ledtrådar till varför jag blir skadad eller varför jag inte blir det, men vi får se om jag orkar. Kommer isf börja med det nästa vecka.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.