PIGGELINA.SE

Den där paniklådan

Jag har fyra lådor med träningskläder. Tänkte börja rensa den ena…

Plastbacken modell XL kom till när garderoben var full, och rymmer mina löparkläder. Men alltså, den tar upp hela golvet i tvättstugan. Jag MÅSTE bli av med den.

Häller ut allt på golvet i övertygelsen att bara de träningskläder jag använt de senaste året får följa med ner i min nya bantade träningsklädeslåda. Tanken är fin. Men träningskläder är minnen. Och jag har svårt att skilja mig från dem…

Det är tröjan från mitt första marathon.  Och tröjminnet från ett iskallt marathon några år senare. Det är Sverigetröjan som är bra att ha den 6 juni varje år. Och den där röda som passar till tomtelöpningen. Det är den rosa helsingborg-marathon-måste-ha-tishan och den där kjolen med så många praktiska fickor…  Och alla års helsingborgmarathontröjor. Som jag kommer att behöva till instagram-inäggen vid alla jubileum på min väg mot 30 raka Helsingborgmaror.

Det är min sprillans nya klubbtröja som aldrig blivit använd, mina tights från 1998 som jag bara använder hos sjukgymnasten, och ett minne från New York 2012. Loppet som aldrig blev.

Alltså hur kan man skiljas från allt det här?

Är du bra på att slänga träningskläder?

Inlägget Den där paniklådan dök först upp på Piggelina.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.