PIGGELINA.SE

Nummerlapp

Det landade en nummerlapp i brevlådan idag. Den innehåller text som: ”Allvarligt nödläge – ring 112” samt ICE nummer till närmast anhörig…

Tjörnarparen

Senast jag satte svärmor som ICE-kontakt var när vi cyklade till Umeå. När jag berättade det för henne började hon gråta. För att hon trodde att vi skulle bli överkörda på vägen. Det blev vi inte, men vi fick väja för en grävling…

Jag vet inte om hon tycker Tjörnarparen är lika farlig som att cykla landsväg genom Sverige, men personligen blir jag lite nervös av texten….

Allvarligt nödläge alltså. Är det när man blivit stångad av ett vildsvin? Eller när man ramlat av spången och sjunkit ner 1,5 meter i leran? Tål ens en iphone lera? För hur ska jag annars ringa 112 från botten av träsket?

Och varför finns inte telefonnummer till taxi på nummerlappen? Och den lokala pizzahandlaren? Om man lyckas hålla sig undan de frustande bestarna känns ju de numren näsan mest relevanta!

Men för allt i världen: håll tummarna för att ingen behöver ringa svärmor!

Inlägget Nummerlapp dök först upp på Piggelina.

2 kommentarer till inlägget

1961 • Göteborg
#1
30 januari 2020 - 20:13
Vad smart att de vänt uppochner på de uppgifter man själv ska kunna läsa när nummerlappen sitter på bröstet. Någon har tänkt till!
1973 • Kävlinge
#2
31 januari 2020 - 07:44
Verkligen genomtänkt! ????
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.