PIGGELINA.SE

Ufo- och kändisspaning…

Idag är dagen jag sökte UFO:n och ramlade rakt över Lazarus Lake himself. Vi tar det från början.

Det är orientering i Ängelholm men min karta visar varken höjdkurvor, släpspår eller sankmarker. Jag har en specialpreppad karta med cykelvägar, så enkel att till och med jag ska förstå. Första kontrollen ligger i Sibirien, där det tydligen ska finnas ett UFO-monument. Det finns liksom inga gränser för hur spännande en söndagsrunda i Ängelholm kan vara. Det där med Sibirien känns lite kallt men tanken på ett UFO väger ju upp allt.

sibirien

UFO:t är inte uppmärkt på min karta och jag får snällt konsultera Google maps,  som visar på en punkt 190 meter in i skogen. Nu är jag ju som sagt inte orienterare, och det där träsket som ligger i vägen känns minst sagt lite läskigt. Bestämmer mig för att strunta i UFO-spaningen, när jag plötsligt får syn på en stig markerad med gula ankor. Gula ankor måste vara ett krypterat UFO-spår. Jag följer ankorna och hoppas att teorin stämmer. Det gör den!

Ufo-monument

Tar selfies vid rymdskeppet och fortsätter rundan. Någon timme senare har jag sprungit klart, bytt om på en campingtoalett och gjort mig klar för dagens höjdpunkt: pizzalunch på Krukan i Mölle.

krukan mölle

Dagen efter Kullamannen är stället såklart fyllt av hungriga löpare, men jag hade nog inte väntat mig att självaste Laz skulle sitta och äta pizza med Johan Steene precis i ingången…

Blir alldeles starstruck men fegar tyvärr, och vågar inte be om en selfie.  Försöker få dottern att smygfota men får en uppläxning om att så gör man minsann inte….

Så här sitter jag, utan bildbevis på att jag faktiskt sett Laz live. I röd flanellskjorta och allt. Men chansen att vi ser dokumentären om Barkley marathons ikväll är ganska stor! Så dottern får se vem hon nästan fått ta en bild på…

pizza

Inlägget Ufo- och kändisspaning… dök först upp på Piggelina.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.