Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!

Rivstart på mardrömsmånad - nu blir det fler mil än någonsin

Så var den här, årets sista månad. Löpar-Viktors mardrömsmånad, gym-Viktors favoritmånad. Den första riktigt kalla månaden.

Historiskt sett har jag verkligen blivit helt dränerad på löpnings-motivation i december. Jag har haft svårt att få ihop mer än 2-3 löparpass på hela månaden. Det varma och mysiga gymmet har lockat betydligt mer. 

Har verkligen alltid dragit mig för utomhusträning under vintermånaderna, bandyn i mina barndomsår var inte min grej. Därför är det lite ironiskt att jag nu ändå laddar för Vasaloppet, och dessutom har anmält mig till mitt livs första mara i juni. Tanken är att det ska bli fler löparmil under vintermånaderna än någonsin tidigare för min del, utan att riskera bakslag kring den segdragna benhinneinflammation som jag tidigare åkte på. Lär i och för sig inte bli särskilt svårt att uppfylla. Bara man har ett mål så kan det bli riktigt kul. I dag rivstartade jag december med 18 kilometer efter jobbet. Kändes bra. Tunga ben, men det var bara att rulla vidare. Var inga större problem att klara 4:27-tempo. Nöjd. 

Har fått äran att bli en av Jogg`s kalsongtestare, som de efterlyste på sajten för ett tag sedan. Det ska väl erkännas att det var därför jag startade den här bloggen, och det är därför jag skriver det här inlägget. Det ingick liksom i dealen. Kul grej. Så idag var det premiär för de nya Björn Borg-fillingarna. Spontant riktigt sköna. Satt som en smäck. Allt på sin plats, så att säga. Lappen med tvättråd störde lite. Ska bli spännande att testa dem lite mer, och även i annan träning.

Peace! 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.