Viktor Johansson PT

Skidpremiär 10 november!

Vi började veckan med att rulla ut slang, kablar, och vattenrör, för att på Måndagskvällen starta upp 4 stycken snökanoner (2 lansar + 2 fläktar). I onsdags tog vi in allt igen och igår blev det skidpremiär!  

Lite smått lyrisk över den tidiga premiären. Visst det blev bara 20 minuter och 3 km på det 125 meter långa spåret, men vad gör det. Så här i början är det otroligt viktigt att bara leka och få så mycket snövana som möjligt. Tur jag hade mina gamla pjäxor och stavar på plats.. Ny utrustning är på väg, mer om det kommer senare :)

Halmstad Skidarena - Rekordtidig skidpremiär!
Varför inte köra ut snön och dra spår? Ja, varför inte… Så nu har vi ett kort men trevligt skidspår. Först ut i spåren för säsongen var Acke Dahlblom. Men så bor han granne med Skidarenan och tillhör eliten i sin åldersklass också. Spåret är 125m enkel väg och följaktligen dubbelt så långt när du vänt och åkt tillbaka. Eller i Vasaloppstermer inte mer än 360 vändor…typ. Vi planerar att förlänga spåret på lördag om väderprognosen håller (typ det dubbla). Tills spåren förlängts bjuder vi på premiäråkningen för er som vill åka.

Du vet väl också att vi fram till och med söndag har tidigsäsong-rabatt på säsongskorten till Skidarenan. Fram till 15/11 kostar säsongskortet 1295:- mot ordinarie pris 1795:-. Passa gärna på i samband med ditt besök på vår längdskidmässa nu på söndag (13/11). Du som är medlem i vårt gym har givetvis tillgång till skidspåret utan extra kostnad – ett riktigt bra komboerbjudande för alla skidåkare!

 

Vi ses på söndag!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.