Tometåget 2015 är över

Ett fantastiskt, roligt och glädjefyllt Tomtetåg är över för denna gång! Varje gång ett tåg är över finns en liten tomhet, men även en glädje som infinner sig. Det är så härligt att springa tåget då gemenskapen, glädjen, lyckan och ett otroligt peppande och stöd bland alla är återkommande! Att vi löpare varje gång hjälper varandra att klara nya distansrekord, klara oss igenom olika dippar som kommer under dagen, det är lika härligt att se varje år!

Detta blev mitt 5:e tåg och jag kommer alltid glad och fylld med energi därifrån. Denna gång var det verkligen en seger för mig att klara tåget. Det har inte blivit många kilometer eller träning sedan i augusti, så jag hade ingen vidare bra förberedelser. Men som alltid finns det underbara människor i detta tåg som peppar och stöttade mig så jag kommer hela vägen fram! Tack allesammans!

Skickar även ett extra stor tack till arrangörerna Susanne, Alex och Marie som återigen gjorde tåget till en härlig och trevlig upplevelse!

Idag har jag en av de värsta träningsvärk som jag haft på flera år. Benen är stela och stumma, låren ömmar för varje steg, MEN det är värt det!

Tack Henrik för de fina bilderna under dagen.

Foto: Henrik Perhson


  

  

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.