Tomtetåget- 2dagar kvar

Glädje, skratt, energi, löpning, fest och en massa annat skoj på lördag då det är dags för tomtetåget! Äntligen!! Har under hela denna kämpiga höst haft Tomtetåget att se framemot och nu är det snart dags! 

Jag har varit med i fyra sommartåg och anmäld till två tomtetåg men aldrig sprungit tomtetåget. Men nu på lördag ska jag göra det ?? eller iallafall försöka! Får ta en etapp i tag och så får jag se hur långt jag kommer i löparskorna. 

Hösten har ju bestått av sjukskrivning på olika nivåer (börjar heltid imorgon) och träningen har endast varit lite då och då. Varje dag har varit en utmaning och de dagar som det har gått bra har jag försökt träna lätt på något sätt. Så varje kilometer på lördag blir en vinst och bonus ??

Sommartåget brukar alltid ge en massa energi och gjädje och det brukar göra att jag kommer hela vägen fram till Gränna. Får se om det blir lika på lördag, men det kan bli svårare denna gång. Får helt enkelt lyssna och se hur det får. Roligt kommer det iallafall bli! 

Ses på lördag alla Tomtetågare! 

1 kommentarer till inlägget

2006 • VARBERG
#1
3 december 2015 - 08:54
Håller alla tummar att du orkar hela vägen. Ta det bara riktigt lugnt så kommer det säkert gå bra. Synd jag inte kan hänga på som jag hade lite planer på utan får bli till sommaren istället. Hoppas ni får bra väder och en rolig tripp :-)
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.