Mot nya PB

Bästa träningsveckan på länge

Den här veckan kan jag sammanfatta med en av de bästa på länge. Nästan 10 mil och jag är hur pigg som helst och jag känner mig nöjd med mina pass. Det ska bli så kul att åka till Kalmar på onsdag och tävla igen. Jag hoppas bara jag känner likadant efteråt för jag har en bra känsla som jag såklart hoppas stämmer.

Helsingborg Marathon närmar sig också med stormsteg. Förra året ställde jag mig på starlinjen helt utan att veta vad ett marathonlopp innebar och hur det skulle kännas. Det var helt oplanerat, jag skulle springa och göra mitt bästa. I år har jag en klar målsättning på vad jag vill prestera och betydligt mer press på mig själv, men jag klagar inte.

Veckan har innehållit 6 löppass, styrkepass och ett alternativt träningspass. Igår blev det ett underbart 120 minuters pass tidigt på morgonen med Sannam. Att springa lugnt och långt... ja det är WOW! Jag hoppas kunna testa på ett ultralopp någon gång. Tror jag hade älskat det!

Idag avslutade jag veckan med ett tröskelpass på 17 km med 2*3 km i tröskelfart. Jag mötte upp Martin 07.15. Det öste ner och det blåste riktigt ordentligt men det hindrade oss inte från att genomföra passet i ett väder som mer hade passat i november. Det går ändå inte att ändra på så vi gjorde det bästa av situationen. Jag är riktigt nöjd och det gick bättre än vad jag vågat hoppas på. Så viktgit att köra ett sånt här pass med någon. Man blir riktigt trött och det är jobbigt att ligga på tävlingsfart så pass länge och då peppar man varandra. Det är dock riktigt skönt efteråt och speciellt när det gått bra.

Det är strax läggdags innan det är dags att springa igång nästa vecka med ännu pass. På tisdag blir det vila och uppladdning med den obligatoriska pizzan!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.