Hur länge?

Hur länge ska jag känna av vaderna? Måste ju komma ut på långpass inför Swiss Alpine snart... Börjar göra mig extremt nervös. Igår blev det hursomhelst ett backpass i Hammarbybacken, där jag gick upp och ner, (provade att springa på nerför efter första turen, men det gjorde rejält ont i benen), efter varv tre provade jag att jogga extremt långsamt utför, och det gick utan alltför mycket smärta. Som tur är tycker jag inte att det verkar sitta i benhinnorna, utan i rejält stela och kanske inflammerade muskler på insidan av vaden. 

Idag gav jag mig ut på cykelrunda, men höll uppenbarligen inte pulsen på samma nivå som tidigare i veckan (fastän farten var något högre). Jaja, avslutade med en runda på utegymmet, där det var ett jippo, tror att någon form av knattelopp var på tapeten.

Vill bara kunna ge mig ut och springa nu! Utan att ha ont i benen. När ska det bli av? Känns alltid så avlägset i stunder av skador, och jag tar det så för givet att kunna springa när jag inte är skadad. Hade jag inte haft Swiss Alpine hade jag inte stressat upp mig så mycket, men tiden går och det närmar sig... Så länge det gör ont får jag satsa på backträning (gång) och långa cykelturer, och hoppas på att det ger tillräcklig träning.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.