Grym service och pepp av Anders Szalkai himself! Nu jäklar!!

Jag har ju börjat springa med TSM nu inför Marathon 2014 och igår var sista passet innan långpassen drar igång nästa vecka. Då påpekade en av tränarna att nu den 2:a december börjar även det vanliga marathonprogrammet och att det kan vara bra att snegla på det så man inte halkar efter i sin egen träning utefter långpassen.

Jag kom då ihåg att jag sett när jag anmälde mig att det skulle ingå i avgiften att man fick ta del av Szalkais program på marathon.se så jag letade igenom mina mail efter inloggningsuppgifter eller annan information om detta men fann ingenting.

Så på Tsm's hemsida hittade jag en maildress till Malin som har hand om administrationen så jag mailade henne och frågade vad som ingick och hur jag skulle göra. Ett par timmar senare fick jag mailsvar från Anders himself och på ett kick och efter några mail fram och tillbaka så var jag reggat, inloggad och inskriven i ett av programmet, fick även lite lyckönskningar och goda råd på vägen!

Det kallar jag bra service och lite kul att Anders själv engagerar sig i löparna! Till och  med i lilla mig som är snigel! Det var otroligt peppande så stort tack för det!

Så nu jäklar är det full fokus Stockholm marathon 2014 som gäller och målet ska klaras!! Jag kan ju inte svika självaste Anders Szalakai som hjälpte mig med programmet och gav mig lite extra pepp mot mitt mål!!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.