Multisport-nytt på Orchard Road.

Handflaska, badmössa, tröja och löptights. Allt nyinhandlat på dagens promenad utmed Orchard Road här i Singapore. Vad som inte finns här finns inte. I morgon ska det springas och inte shoppas. Ja, inte med badmössan och tightsen, men väl med gårdagens tightsinköp.

0315_newgear1

Notera den väl utvecklade tekniken i steget.

Har i två veckor utan framgång letat efter en handflaska, både i Sydafrika och här i Singapore. Idag sprang jag till slut på en från Nathan i en butik i Paragon Mall. Lite bökigt med mobilfacket på insidan av handen men jag gissar att den går att sprätta bort.

0315_nathanPå samma ställe hittade jag även badmössor. Verkar som det ibland är krav på sådan när man ska simträna. Har redan hänt en gång att jag fått skippa simningen på grund av det. En lycra-variant från Tyr fick det bli.

0315_tyrTröjan i rätt storlek hittade jag till slut i en Adidas-butik utmed Orchard Road. Den fick vara med här i går så idag förtjänar den ingen bild.

Efter ytterligare en del promenerande hade jag och familjen tagit oss hela vägen ner till Raffle Hotel Shopping Arcade och Surrenderous på jakt efter Gyakusou SS13-kläder. Surrenderous är enda återförsäljaren i landet/stan. Givetvis var det utplockat i vanlig ordning men jag hittade ändå ett par riktigt grymma 3/4-tights. Perfekt när det är lite halvsvalt ute. I vanlig ordning är det också japansk skala på storlekarna. De vanliga Adidas-tightsen jag köpte igår är medium, dessa XL. Lite skillnad.

0315_gyakusou


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.