Snart kommer droppen som får bägaren att rinna över

20130302-181134.jpg

Det är nu riktigt populärt med träning och allt fler människor provar de olika träningsformerna på gymmet t.o.m farliga skivstänger och maskiner. De kommer ner med sina nya program, sitt nya matschema. De har sina mål uppsatta och allting är strukturerat och klart. Ingenting kommer stå ivägen för beach-formen och heads WILL turn som de säger.

I wish…Men nej tyvärr är sanningen något helt annat.

Varje gång man är på gymmet ser man en grupp som, ja tränar är väl fel ord men dom är där i alla fall. Det verkar som om man kommer i grupp blir det oftast lite mindre ”pinsamt”, dock inte utåt sett då en grupp ofta retar gallfeber på mig ( och säkert fler än mig) med deras höga volym och, i brist på bättre ord, jävla barnsliga fjanterier, trams och sina förbannade telefoner! När dom sedan väl lagt ut på Facebook att dom är på gymmet, twittrat om hur hårt dom ska köra och slutligen sms:at dom som mot förmodan inte har Facebook, ja då sätter äntligen träningen igång.

Passet börjar och det slår aldrig fel… Vadpress eller magmaskin? Oooh ja, jag kör vadpress och jag kör magmaskinen, men här kommer min poäng.

Vadpressen körs medans man pratar om kvällen. Magmaskinen körs medans man asgarvar tillsammans. Eller ännu värre… man får högt och tydligt höra vem som legat med vem och vem som ska ligga med vem! Men f……e, jag skiter fullkomligt i era sexliv! Och med all säkerhet gör alla andra runt er det oxå, var så säkra.

Vafan babblar jag om? Jo… Vafan håller NI på med?! Varför tränar ni? Varför är ni nere i gymmet? Har ni något mål? Det är ingen fritidsgård eller ett kafferep! Det krävs nämligen lite mer än bara en statusuppdatering på Facebook och ett par klunkar vatten för att komma i form.

Jag vet inte hur det är med dig, men när jag är på gymmet, så är jag det för att träna. Medans för en del som tränar eller ja, mer är där vid samma tid rätare sagt som jag verkar det vara raka motsatsen. Det verkar som om de är på gymmet för att prata och inte träna. Och dessa “idioterna” blir man bara störd av då de uppehåller maskiner som man står och väntar på. Höjden var när det satt en kille i magmaskinen och sms:ade när jag stod och väntade, trodde jag skulle smälla av!

Detta är så irriterande så jag blir arg bara jag tänker på det. Så snälla, är du en sån personen som pratar mer än att träna så behöver du inte vistas i gymlokalen, du skapar bara ovänner om inte annat irriterande träningsvänner. Prata kan man göra fiket, det blir ingen effektiv träning om man ska stå och snacka en massa…och framför allt så stör det oss som är där för att träna!

Och du, från och med nu är det offentlig spöstraff om du pratar på mina cykelpass;)

Vi ses på cyklarna (tysta)
Claes


1 kommentarer till inlägget

Claes Lund
1954 • Järfälla
#1
4 mars 2013 - 21:20
Men för f-n skynda dig att hoppa i livbåten, Estonia sjunker.
Hinner inte, måste statusuppdatera.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.