Välkommen till nya Cykla.se

PrylarNu är det ett och ett halvt år sedan vi tog en första fika med Vätternrundan på cykeldagarna i Jönköping. Tillsammans bestämde vi oss för att bygga den cykelsajt vi båda saknade: ett community för oss motionärer med plats för reportage och tester.

Tillsammans jobbade vi på under några månader och för ett år sedan släppte vi Communityt Cykla.se

Nu har ett år gått, sajten har vuxit och cykelsporten blir allt hetare. Under denna tid har vi lärt oss och vi har utvecklats. För ett par veckor sedan släppte vi CykelAppen. Nu tar vi nästa steg och önskar alla välkomna till nya Cykla.se

Nya Cykla.se bygger på samma plattform som systersajten Jogg.se. Båda siterna talar med varandra och är specialsydda lösningar beroende på vilken sport man vill nörda ner sig i. Samtidigt ger de oss möjligheter att kombinera våra olika intressen och mål allt utefter säsong och lust.

Nya Cykla.se lägger fokus på ett ännu bättre community. Träningsdagboken blir tydligare och kan visas såväl i kalender - som i detaljerad form. Det blir lätt och smidigt att se vilka som tränat och vilka som kört pass ihop. Samtidigt som man enkelt kan kommentera och få feedback på sin och sina cykelpolares träning.

Nya Cykla.se inför nu en gruppfunktion. Här samlas polare på jobbet eller i klubben. Gruppen kan vara öppen eller stängd beroende på dess syfte. Hur som helst är det ett effektivt verktyg för att hålla en intern kommunikation, utlysa träningar och se vilka i gänget som tränar bäst.

Nya Cykla.se tar även till sig av alla tankar vi fått in om ett tydligare forum. Forumet blir nu mer överskådligt och presenteras antingen utefter "kategorier" eller "alla trådar kronologiskt" efter vilket man själv föredrar. På startsidan visas även en lättare kolumn för de mest aktiva trådarna.

För att öka smidigheten ytterligare har vi nu även skapat en möjlighet att under "mina trådar" följa de ämnen och frågor man själv är mest intresserad av, oavsett sajt.

Därmed är lite av alla de förbättringarna nya Cykla.se innebär nämnda. Det finns fler men framförallt har vi medlemmar nu möjligheter att skapa vårt cykelcommunity.
Välkomna till nya Cykla.se


Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.