Marcus om Craft

PrylarJag har valt att beskriva kläderna inifrån och ut.

Börjar vi närmast kroppen eller Lager 1 så har vi "Zero extreme" som är ett superlätt underställ som finns både som byxor och tröja. Just att de är så lätta gör dessa underställ till en ren fröjd att använda . Sömmarna är genomtänkta och sydda så att de inte skaver på ställen som är känsliga. Utseendemässigt så finns det inte så mycket att tillägga. De ska ju vara underst så de syns ju inte. Men snyggt tryck på tröjan gör att man kan visa upp den utan att skämmas.

Strumporna "Warm run sock" är strumpor som har ccs systemet vilket kortfattat är att strumporna anpassar sig efter vädret och vad du utövar för aktivitet. Olika tjocklekar runt strumpan gör detta möjligt. Riktigt sköna strumpor och något som jag verkligen gillar med dem är att de har sömmar som går runt foten på mitten för att hålla strumporna på plats som annars jag kan tycka tappa fästet i skon då det blir en del påfrestning båda bak och fram. Jag har använt strumpor som till och med har helt glidit av foten på tävling. Med denna smarta funktion kommer det inte att hända mer.

När vi sen jobbar oss utåt så har vi kommit till byxor och då är det Craft "Performance Run Thermal Tights" som jag har testat. Byxorna har dragkedja längst ned vilket jag inte är så förtjust i. Sitter ganska dåligt där tycker jag då det alltid skaver där på de byxor jag har haft. Ju mer dragkedjor eller synliga sömmar det finns på känsliga ställen desto större är risken för skav vid enformiga rörelser. Annars är byxorna snygga sitter bra och håller sig bra vid många tvättar. Även en liten ficka som sig brukar baktill för din nyckel eller mp3 spelare.

Att ha en bra löpjacka när man är ute i detta klimat som råder nu kan vara det som skiljer en bra runda ifrån en dålig. Är inte jackan bra som du använder kommer det du har under inte spela så mycket roll. Så här kan det vara all ide att lägga lite extra pengar på Craft Elite run jacka håller gott det måttet. Även här finns olika temperaturzoner som ska hjälpa till att hålla dig varm. Stärkt där det är som mest utsatt såsom framsidan ner på överarmarna där det är mer windstopper och på baksidan är det spandex material som känns lite mer tjockare. Även en liten ficka har de fått plats med på ryggen.

Handskar och mössa känns också som en viktig del i vinterträningen då man inte vill stå när man kommer hem och gråter för att fingrarna håller på att tina upp och det säkert hänt de flesta. Craft Thermal run värmer dina händer bra men ska du ut i riktigt kallt väder så finns det varmare handskar. Men de gör sitt jobb helt klart runt nollgradigt och uppåt. Lätt att röra fingrarna och kan fixa det mesta på din klocka, mp3 spelare utan att behöva ta av dem gör dem till ett par bra handskar. Deras Thermal hat är riktigt bra. Lätt och varm som transporterar ut fukt som du gör av med samtidigt som värmen inte lämnar mössan. Jag har haft denna mössa ned mot 6-10 grader och den har funkar riktigt bra.

3- plus för Craft
+ Bra genomtänkta produkter
+ Tillgängligheten av alla produkter
+ Många storlekar för alla kroppstyper

3-Minus för Craft
-Färgutbudet är lite för begränsat
-Dragkjedja på löpbyxorna
-lite enformig design

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.