Skidor Utrustning 5 inlägg 324 visningar

Racefox

0 • Tvååker
#1
4 november 2017 - 14:47
Gilla  
Någon här som använder nu eller har använt racefox?
I så fall någon som vill dela med sig av sina åsikter, synpunkter, bra eller dåligt?

Beställde själv en i fredags och hoppas jag får själva pulsbandet nästa vecka slog till på deras "racefox vasaloppet", skall använda denna under min vasaloppsträning tänkte jag.

Detta skall bli mycket spännande :)
1969 • Torup
#2
7 november 2017 - 05:19
Gilla  
Jag har ett men använder det egentligen alldeles för lite för att få fram riktigt bra data och det bara för det stora negativa med den den har extremt kort räckvidd har jag mobilen i väska på ryggen eller i ryggfickorna på cykeltröja så får den extremt dålig kontakt om den får kontakt överhuvudtaget de gånger jag har använt den har jag vänt på en midjeväska och haft den på magen då funkar den men då känns väskan obekväm så jag har haft lite funderingar på att sy in en ficka fram på några kläder för att kunna använda den mer (inga av mina ordinarie kläder har fickor på framsidan). Jag vet inte om det går bättre med någon annan mobil själv kör jag med en sony Z3 finns det någon som har fått bra kontakt mellan racefoxen och mobil på ryggen med någon annan mobil skriv gärna vilken skulle gärna vilja använda den mer
1972 • Eskilstuna
#3
7 november 2017 - 08:41
Gilla  
Har ingen, men har läst en del om det och är sugen.
Så återkom gärna med recension när du använt den ett tag.
1983 • Malmö
#4
7 november 2017 - 13:05
Gilla  
Jag fick hem mitt bälte igår och har bara hunnit köra stakningstestet. Det var väldigt lätt att komma igång. Hade telefonen (iPhone 8+) i ficka på ryggen och upplevde inga problem med kopplingen. Jag har bara åkt längdskidor sen januari och rullskidor under hösten men blev ändå placerad som led 6-åkare vilket jag misstänker är för högt. Ska köra de teknikpass den föreslår och se vad jag får för utveckling. Kul grej hursomhelst!
1981 • Tranemo
#5
7 november 2017 - 13:19
Gilla  
Jag använder raceox och hade det under december-mars föregående säsong. Är nöjd med hur det fungerar och infon det ger. Appen påstod att jag skulle motsvara led sex och det var i led sex jag startade VL17, så varje fall för mig är bedömningen rätt.

Utöver den konkreta återkopplingen "du behöver höja attack" så är det bekvämt med förslag på pass, även om 10*1 minut kanske kan bli lite långtråkigt.

Upplever att den för mig stämmer bättre på snö än på rullskidor, kan bero på att jag inte är feg på rullskidor (asfalt är hårdare än snö).

Den senaste programuppdateringen upplever jag förbättrade återkopplingen med mer info, exempelvis att den uppgav att jag var lite sittande, det är mer info än vad som gavs tidigare.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.