Bra eller konstigt ?

Är det bra eller konstigt att vilja vara sund? Är det bra eller konstigt att ha sin kropp som hobby? Svaren skiljer sig säkert åt beroende på vem man frågar. Jag tror att de allra flesta är överens om att det är bra att vara hälsosam men när man är mer hälsosam än vad medelsvensson betraktar som normalt så är man istället konstig.

Jag upplever att man kan få nyfikna frågor när folk får reda på man jobbar som instruktör. Folk vill ha tips, råd och hjälp med motivationen om träning mm och man är hur intressant som helst. Det tycker jag är jätte kul faktisktl MEN är det t ex är någon som bjuder på tårta och man tackar nej, ja då är man inte så fascinerande längre utan mest en tråkmåns. Det som jag tycker är så konstigt är att jag inte får fråga varför dom inte tränar eller tänker lite på vad dom äter för då är jag elak.

Jag tränar för att må bra och när jag tränar så har jag kul !

Det är inte så att jag skrattar ihjäl mig när jag sitter på cykeln precis. Nej då lutar det nog mer åt gråt många gånger MEN ändå tycker jag det är underbart. Att träna sådant jag tycker är roligt, med folk jag tycker om gör att träningen inte blir tråkig. Det gör snarare att jag längtar till nästa gång och nästa gång och gången efter det!

Vi ses på cyklarna (konstiga eller inte)

Claes

 


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.